Søkekriterier (åpne / lukke)
Arkivert

Gammelt innhold vises ikke i utlistingen. Huk av for å vise funn fra arkiverte nyheter.

Oversikter

51 sak(er)

 • Aktuelt

  Følg tolkekonferansen direkte

  I løpet av konferansen «Tolking i barnevernet – lønner det seg?» vil du få høre mer om hvordan du best kan planlegge og organisere bruk og bestilling av tolketjenester i din virksomhet.

  7. november 2018

 • Aktuelt

  Følg deler av fagverkstedet direkte

  Nyankomne flyktninger og innvandrere som har lite skolegang kan ha en krevende vei til arbeid. På IMDis fagverksted kan du bli inspirert og lære mer om hvordan din kommune kan lykkes med å få dem i jobb.

  29. oktober 2018

 • Ny rapport:

  Flyktningers erfaringer med introduksjonsprogrammet

  Flyktningene ønsker mer relevant innhold i introduksjonsprogrammet og opplæring som i større grad er tilpasset eget nivå. Det er noen av funnene i en ny undersøkelse blant introduksjonsdeltakere.

  25. oktober 2018

 • Aktuelt

  Oppfølging av introdeltakere i fødselspermisjon

  Kommunene har nå plikt til å tilby oppfølging og opplæring til deltakere i introduksjonsprogram og opplæring i norsk og samfunnskunnskap fra og med fjerde permisjonsmåned.

  12. oktober 2018

 • Statsbudsjettet 2019:

  Foreløpig tilskuddskalkulator for 2019

  I forbindelse med fremleggelsen av statsbudsjettet 2019 har IMDi utarbeidet en foreløpig tilskuddskalkulator med satser for 2019. Endelige satser vil være klare etter at statsbudsjettet er behandlet av Stortinget i desember.

  9. oktober 2018

 • Siste oppdateringer

  Nye medlemmer i Nasjonalt utvalg for bosetting

  Nasjonalt utvalg for bosetting av flyktninger, samt etablering og nedlegging av asylmottak og omsorgssentre har fått nytt mandat og nye medlemmer for perioden 2018–2021.

  22. august 2018

Vis flere